Υπηρεσίες

Στόχος IX RENT

Στόχος μας το χαμόγελο του πελάτη, παρέχοντας Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς, επιδιώκοντας να γίνουμε μια κορυφαία εταιρία στον χώρο, εξυπηρετώντας κάθε χρόνο περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποστολή μας – IXRENT

Η εξυπηρέτηση του πελάτη χωρίς κρυφές χρεώσεις, η IXRENT υπογραμμίζει την ασφάλεια των πελατών της. Η υψηλή επιπέδου υπηρεσίες της είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, η άριστη σχέση ποιότητας και τιμής. Η ικανοποίηση του πελάτη δεν είναι μόνο ΥΠΟΣΧΕΣΗ αλλά ΔΕΣΜΕΥΣΗ προς εμάς.

Δωρεάν Υπηρεσίες

Δεύτερος & Τρίτος Οδηγός 24ώρη Οδική Βοήθεια Κάθισμα Ασφαλείας Αυτοκινήτου για παιδιά Φόροι Αεροδρομίου Απεριόριστα χλμ ( μέχρι 3 ημέρες, ISO την ημέρα) Αλυσίδες χιονιού Χάρτης της πόλης

Δράση - IX RENT

Η IXRENT CAR είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηροποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από 1972. Με ιδιόκτητα Συνεργεία Αυτοκινήτων και καταστήματα πώλησης αυτοκινήτων, ασφαλιστικά προϊόντα και πλέον από τα μέσα του 2018, στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου με σημαντικό στόλο ιδιόκτητων αυτοκινήτων σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!